Pala D’or-eko lehen postua jokoan

Baionako lehia partida berezia izango da, bi bikoteek asko dute jokoan. Irabazlea lehen postuan jarriko da bukatzeko bi jardunaldi falta direnean. Lehen jardunaldian bi bikoteek euren norgehiagokak gainditu zuten sendo eta emaitza berdinarekin, 3-1. Sentsazio onekin eta sasoi fisiko betean, maila altuko ikuskizuna emango dutela agintzen dute bi bikoteek.

Uztailaren 12an, ostirala, Baionan, 12:00etan:

Maldonado – Breffel vs Necol – Alkorta

2024-07-9

Azken albisteak
Zuzenean lehenengo postura eta itzal askoko estreinaldia

2024-10-19

Fusto-Ibai Perezek 3-1 gainditu dute Necol-Gordon eta Kutxabank Pala Ligako lehen postua sendotu dute. Maldonado-Alkortak 3-0eko emaitzarekin samurtu dute Madariaga-Urrutiaren debuta.

InnPalak kirol materiala eraman dio Kurene Pilota Elkarteari

2024-10-17

Josu Urquijok kirol materiala eman dio Kurene Pilota Elkarteari, Sopela Pro ’24 Txapelketan emandako laguntza eskertzeko.

Kutxabank Pala Ligako lehen postua jokoan

2024-10-16

Sailkapeneko buruan doazen bi bikoteak elkarren aurka arituko dira, sailkapeneko gorenean eta lidertzarekin jarraitu nahian. Bestalde, ostiral honetan bertan estreinatuko da Madariaga-Urrutia bikotea.

Ikusmin handia Kutxabank Pala Ligaren hasieran

2024-10-14

Zale amorratu asko eta bi partida handik hasiera eman diote urteko txapelketarik luzeenari, non palistek ahalik eta gehien sufritu beharko duten denboraldiko lehen txapela lortu nahi badute.